MOTIVATION19
"Motivation doesn't come by itself - you've got to work for it. So let's get to it"

Varje månad under 2019 kommer jag att ladda upp en video och dela några av mina mest kraftfulla och effektiva mentala redskap, som du kan testa, använda och integrera i ditt liv. Jag baserar min kunskap dels efter min egen livserfarenhet, 8 år som talare, NLP Master och externa utbildningar jag har tagit del utav. Välkommen att ta del av den här resan och testa om redskapen funkar för dig. Om du gillar en video, gilla och dela gärna i sociala medier. Tack för att du tar dig tiden att titta och även för att du låter mig vara med på din resa!

Vad är Motivation19?

Motivation19 är en Motivationsserie skapat för dig som vill ha mer ut av livet 2019. Till dig som drömmer om att ta nästa steg i din utveckling, att vara mer i flow och skapa ett riktigt starkt mindset. Känner du dig kallad? Välkommen att ta del utav resan. Nu kör vi!
(OBS: Bara videos på engelska)

Fear Less - Live Mohr!

Fear Less - Live Mohr!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Presentation

Mars

Juni

Januari

April

Juli

Februari

Maj

Augusti

November

September

December

Oktober

Download your work sheet below