Brand Ambassador for

I samarbete med Allianz reser Caroline världen över till prestigefyllda platser som St Andrews i Skottland och European Tour platser för att föreläsa och inspirera sina åhörare. Drömmar är viktiga för att lyckas med vad du vill, även om de kanske inte alltid leder dig till din önskade destination, kommer de att ta dig i rätt riktning, och förhoppningsvis på en spännande väg. För att komma till Allianz, klicka här.

"Att vara en Allianz Brand Ambassador Globally är en ära och ett engagemang som jag är väldigt stolt över. Allianz och jag delar gemensamma värderingar och det är viktigt att sprida denna energi vidare."

 
Ambassadör för Star For Life
& Skolsponsor för 400 barn

Caroline sponsrar - Hluhluwe Public Primary School


Hur initiativet startade


En utav Caroline´s drömmar är att finansiera en förskola i Sydafrika inom Star For Life Programmet. Vilket innebär att ge utbildning till barn och ungdomar inom de mest utsatta områden för HIV & AIDS i Sydafrika. Det var under hennes första resa till Sydafriak och KwaZulu-Natal området som Caroline berördes utav barnen och deras vilja att uppnå sina drömmar, trots all för ögat misär som omgav dem. Caroline såg inga offer, snarare barn med glimmande ögon som överröste besökarna med kärlek och tacksamhet, nu visste de att de hade en chans att kunna skapa sin drömmar på riktigt.

I Augusti 2017 bestämde hon sig för att samla in medel för att kunna stödja en förskola. Caroline var väl medveten om att mycket pockar på vår uppmärksamhet & hon var därför väldigt ödmjuk inför målet att kunna få ihop 25 000:- som en start. Men hon visade sig ha fel. Vad som hände under eventet i Augusti är en solskenshistoria utöver det vanliga. Efter att Caroline sålt 220 st Star For Life armband vände hon sig till åhörarna under galakvällen och bad dem hjälpa henne att få sålt de 50 återstående armband. Hon berättade om drömmen, om barnen och hur mycket det betyder att kunna skicka vidare. En man blev så otroligt berörd att han dirket donerade dubbel summa och det skapade en lavin i rummet utav företag och privatpersoner som alla valde att ge vad de kunde. Efter kvällen hade de tillsamans samlat ihop 170 000:- och kan nu finansiera skolan i lite mer än drygt två år!
Tack alla fantastiska investerare och sponsorer för er gåva, det betyder oerhört mycket.


Officiella Invigningen tog plats den 6e November 2017


Vad är Star For Life-programmet?


Det är en unik utbildnings-metod för skolor i Sydafrika för barn och ungdomar mellan 5-18 års ålder.


Star For Life utgår ifrån att stärka ungdomar att tro på sina drömmar, att ta ansvar för sina val och att hålla sig friska från AIDS. Genom att sätta in coacher på skolorna hjälper de eleverna att inspireras till att skapa deras framtid utefter vilka förutsättningar de har och de utvecklar därefter både vilja och motivation till att bestämma sig för att gå för sina drömmar. Star For Life´s budskap sammanfattas enkelt:


Om du har en dröm, om du håller dig frisk, om du bestämmer dig och är hängiven det du tror på: gör du det möjligt!

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.
- Nelson Mandela

I Go For My Dreams

I Decide

Aids Free - That´s Me

I Make It Possible

I Am Committed

The chain in life is that we help each other, I am able to help you right now, maybe you can help somebody else in the future and pay it forward.
- Anonymous

Intresserad av att bli skolpartner?, hjälpa till med insamlingen? Sälja armband?

Skicka ett mail pronto :) så pratar vi mer!

mail@carolinelarsson.eu

Vad betyder Star For Life stjärnan?


Star for Life stjärnan har samma färger som den sydafrikanska flaggan. De olika färgerna i stjärnan representerar också olika bärande principer som programmet arbetar med att lyfta fram. Tanken är att man med tydliga budskap skall inpränta viktiga värderingar. Ett exempel som anses vara särskilt viktigt är att flickorna skall stärkas i sin rätt att säga nej till sex. Det svarta udden står därför för ”I decide”.